Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Boom

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Boom is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Monnickendam en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Boom

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Boom in Monnickendam vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Boom! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autobedrijf Boom.

Meer informatie

Carteam Autobedrijf Boom

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

mirre garbe
mirre garbe
Ik ben fijn geholpen, een uurtje voor sluitingstijd kwam ik omdat ik een geluid hoorden bij het rijden. De werknemer wist meteen wat het was en vertelde dat hij morgen de spullen in huis had. De volgende ochtend om 12:00 gebeld dat mijn auto al gerepareerd was.
Jan Broers
Jan Broers
Wat een top service ik stond met een defecte accu in Amsterdam en binnen no time kwam er een monteur vanuit Monnickendam naar het centrum van Amsterdam met een nieuwe accu die hij ter plaatse heeft geïnstalleerd heel hartelijk dank voor deze super snelle service
Dominique Hulsebos
Dominique Hulsebos
Heel fijn bedrijf, je kan er altijd terecht. Ze zijn allemaal heel aardig en kundig!
Jorrit Danner
Jorrit Danner
Fijne zaak! De mannen denken altijd met je mee en zijn helder en duidelijk in de communicatie. Ik heb hier 2 auto's in onderhoud en ga hier nooit meer weg.
Josef zeven en veertig
Josef zeven en veertig
Al 50 jaar mijn vertrouwde garage.
Bekijk beoordelingen